A kiskedvenceddel most nagyot segíthetsz!
Kisállatoddal mindig pörög az élet? Különleges ismertetőjegye, hogy folyton meghazudtolja a fizika törvényeit? Olyan dolgokra képes, amit sosem gondoltál volna? Akkor, járjon akár négylábon vagy kettőn, szárnyaljon, ússzon vagy kússzon, mi szeretnénk megismerni!
Csatlakozz Te is kiskedvenceddel az állati szuperhősökhöz, hogy együtt segíthessünk a NOÉ Állatotthon Alapítvány és a REX Kutyaotthon Alapítvány lakóinak.

Várjuk a kis szuperhősök tetteit megörökítő képeket, legyen szó csínytevésről, világmegváltó cselekedetről vagy humoros hétköznapokról!

Segítő szándékod nem marad jutalom nélkül! A képet feltöltő gazdik között összesen 3 db 10.000 Ft és 5 db 5.000 Ft értékű Lidl utalványkártyát sorsolunk ki. És ez nem minden! A Lidl Magyarország 5.000 feltöltött kép esetén 2.000.000 – 2.000.000 forint értékben adományoz állateledelt a NOÉ Állatotthon Alapítvány és a REX Kutyaotthon Alapítvány védenceinek!

Itt az ideje megmutatni, hogy állati szuperhőseinkkel az oldalunkon mire vagyunk képesek, ha össze kell fogni a többi kis szuperhős érdekében!