Lidl Szüretidő

Kezdetét vette a szüretidő, eljött az idő, hogy virtuális kamrádban az őszi gyümölcsökből is bespájzolj a télre! A játék során a fán termő gyümölcsök közül kell adott időn belül összeválogatnod egy kosárra valót. Fontos, hogy egy kosárba csak azokat a gyümölcsöket gyűjtsd, melyek a gyűjtőkosáron láthatók. A játék egyre nehezebb lesz, hiszen minden megtöltött kosár után egyre kevesebb időd áll rendelkezésre a gyümölcsök begyűjtésére.

A leszüretelt gyümölcsöket minden játék végeztével ínycsiklandó lekvárra (10 pont), befőttre (5 pont) vagy szörpre (1 pont) válthatod be, melyek virtuális spájzodban jelennek meg. A játékkör végén ne felejtsd el beváltani pontjaidat, hiszen ezt később már nem teheted meg.
A játékok során összegyűjtött pontjaidat a Spájzban tekintheted meg. Ha legalább 1 pontot szerzel a játék során, már esélyes vagy az 5 x 5000 Ft értékű Lidl utalványkártyák egyikére. A 3 legügyesebb szüretelő pedig egy-egy 10000 Ft értékű Lidl utalványkártyát nyer. A 10 legtöbb pontot ősszegyűjtő szüretelő a toplistára is felkerül.

Gyümölcsöző szüretet kívánunk!