Javasoljuk, hogy játékosaink Google Chrome és Mozilla Firefox böngészőt, illetve Gmail levelezőrendszert használjanak a játék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

A képeket JPG, vagy PNG formátumban várjuk, melyek mérete maximum 5 MB.

Feltöltési időszak: 2022.01.12. 10:00-2022.02.06. 23:59, Sorsolás és eredményhirdetés: 2022.02.16.-ig.

A nyertesek nevei a főoldalon a Nyertesek menüpont alatt lesz látható, illetve a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük őket.

A nyerteseket a regisztrációkor használt e-mail címen keressük fel, akiknek 15 napjuk áll rendelkezésre elküldeni a nyeremény kiszállításához szükséges adatokat.

A nyerteseket a nyilvános eredményhirdetés előtt a regisztrációkor megadott e-mail címen a Szervező, illetve Szervező partnere értesíti, és tájékoztatja a további adatszolgáltatásról/adategyeztető tevékenységek szükségességéről személyes adatok bekéréséről (pl. teljes név, telefonszám, lakcím) és a nyertes nevének nyilvánosságra hozataláról.  A nyerteseknek 15 naptári nap áll rendelkezésükre, hogy visszaigazoljanak a tájékoztató e-mailben írtaknak megfelelően. Az átadás tényleges lebonyolítása Felek további egyeztetése szerint valósul meg (pl. futárszolgálat, posta).

Igen, a pályázatok beküldésére okostelefonon is van lehetőség.

Ellenőrizd, hogy érvényes formátumú e-mail címet adtál-e meg a regisztráció során, illetve hogy a kikötéseknek megfelelő jelszót használtál-e. Kérjük olyan jelszót adj meg, ami legalább 8 karakter hosszú, legalább egy nagybetűt és egy számot tartalmaz, illetve legalább egy különleges karaktert is tartalmat, így például: . - _ * stb.

Ellenőrizd, hogy belépéskor helyesen adtad-e meg az e-mail címet és a jelszót. Ha ezután sem sikerül belépned, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lidljatek@mediator.hu email címen, hogy kivizsgálhassuk a problémát.

Ellenőrizd, hogy az e-mail címed helyesen adtad-e meg regisztrációkor. Ha ezután sem kapsz visszaigazoló e-mailt, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a lidljatek@mediator.hu e-mail címen, hogy kivizsgálhassuk a problémát.

Amennyiben ezt tapasztalod, kérjük kíséreld meg ismét a regisztrációt egy másik e-mail címmel.

A játékba való belépéskor az e-mail cím és a regisztrációkor megadott jelszó megadása szükséges.

Ebben az esetben kérjük, hogy ezen igényed jelezd nekünk a lidljatek@mediator.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt e-mail címedről.

A feltöltött képek egy maximum 48 órás elfogadáson esnek át, csak ezután lesznek láthatók az oldalon. A sikeres feltöltésről e-mail-ben értesítjük a felhasználókat.

Ebben az esetben kérjük, ezen igényedet jelezd nekünk a lidljatek@mediator.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

Ebben az esetben érdemes ellenőrizni, hogy az e-mail cím, illetve jelszó helyesen lettek-e beírva, ügyelve a kis - és nagybetűkre.

A játék során megadott adatok kezeléséről bővebben adatvédelmi szabályzatunkban A játék során megadott adatok kezeléséről bővebben adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz: https://lidljatek.hu/kedvenceink/lidl_kozos_kedvencek_adatvedelmi_20220106.pdf

Ebben az esetben kérjük, ezen igényedet jelezd nekünk a lidljatek@mediator.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

Amennyiben a súgóban nem találtad a választ az általad feltett kérdésre, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a lidljatek@mediator.hu e-mail címen.