Lidl Egészségesen az iskolapadban

Súgó

Javasoljuk, hogy játékosaink Google Chrome és Mozilla Firefox böngészőt, illetve G-mail levelezőrendszert használjanak a játék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

A játék időtartama: 2021. 09. 20. – 2021. 10. 17. A játék lebonyolításának részleteiről bővebb információ a játékszabályzatban található: https://lidljatek.hu/iskolapad/egeszsegesen_az_iskolapadban_jatekszabaly.pdf

Az értékelésre és az eredményhirdetésre 2021. 11. 05-ig kerül sor.

A nyertesek neveit közzétesszük a hivatalos Facebook oldalunkon.

A díjazottakat a regisztrációkor használt e-mail címen keressük fel, akiknek 15 napjuk áll rendelkezésre elküldeni a nyeremény kiszállításához szükséges adatokat.

A játék mobil eszközökön is használható!

Ellenőrizd, hogy érvényes e-mail címet adtál-e meg a regisztráció során.

Ellenőrizd, hogy belépéskor helyesen adtad-e meg az e-mail címet és a jelszót.

Ellenőrizd, hogy érvényes e-mail címet adtál-e meg a regisztráció során.

Amennyiben ezt tapasztalod, kérjük, kíséreld meg ismét a regisztrációt egy másik e-mail címmel.

A játékba való belépéskor az e-mail cím és az ahhoz tartozó jelszó megadása szükséges.

Ebben az esetben kérjük, jelezd nekünk a problémát a lidljatek@mediator.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

Ebben az esetben kérjük, ezen igényedet jelezd nekünk a lidljatek@mediator.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

Ebben az esetben érdemes ellenőrizni, hogy az e-mail cím, illetve a jelszó, helyesen lettek-e beírva, ügyelve a kis- és nagybetűkre.

Az adatok a játék lebonyolításához szükségesek, így azok a játék lezárása után 30 nappal törlésre kerülnek. Ez alól kivételt képeznek a díjazottak adatai, melyet 8 évig megőrzünk. További részleteket az adatkezelési szabályzatunkban találsz.

Ebben az esetben kérjük, ezen igényedet jelezd nekünk az adatvedelem@lidl.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

Kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a lidljatek@mediator.hu e-mail címen.
Szakmai együttműködő partnerünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége