Lidl felelős kirakós

Súgó

Javasoljuk, hogy játékosaink Google Chrome és Mozilla Firefox böngészőt, illetve Gmail levelezőrendszert használjanak a játék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

A játék időtartama: 2021. 12. 01. – 2021. 12. 15. A játék lebonyolításának részleteiről bővebb információ a játékszabályzatban található: https://lidljatek.hu/advent/Jatekszabalyzat_Karacsonyi_CSR_Lidl_1130.pdf

Az eredményhirdetésre a Játék lezárása után kerül sor.

A nyerteseket a GDPR adatvédelmi irányelvek értelmében az általuk regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük!

A nyerteseket a regisztrációkor használt e-mail címen keressük fel, akiknek 5 napjuk áll rendelkezésre elküldeni a nyeremény kiszállításához szükséges adatokat.

A nyereményt postai úton, vagy futárral juttatjuk el a nyertesekhez, 30 napon belül a játék lezárását követően.

A játék mobil készülékeken is használható!

Ellenőrizd, hogy érvényes e-mail címet adtál-e meg a regisztráció során.

Ellenőrizd, hogy belépéskor helyesen adtad-e meg az e-mail címet és a jelszót.

Ellenőrizd, hogy az e-mail címet helyesen adtad-e meg regisztrációkor.

Amennyiben ezt tapasztalod, kérjük kíséreld meg ismét a regisztrációt egy másik e-mail címmel.

A játékba való belépéskor az e-mail cím és az ahhoz tartozó jelszó megadása szükséges.

Ebben az esetben kérjük, ezen igényedet jelezd nekünk a lidljatek@mediator.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

Ebben az esetben kérjük, ezen igényedet jelezd nekünk a lidljatek@mediator.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.

Ebben az esetben érdemes ellenőrizni, hogy az e-mail cím, illetve jelszó helyesen lettek-e beírva, ügyelve a kis – és nagybetűkre.

Az adatok a játék lebonyolításához szükségesek, így azok a játék lezárása után 30 nappal törlésre kerülnek. Ez alól kivételt képeznek a díjazottak adatai, melyet 8 évig megőrzünk. További részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban találsz.

Ebben az esetben kérjük, ezen igényedet jelezd nekünk az adatvedelem@lidl.hu e-mail címen, a regisztrációkor használt címről.