Ismét elérkeztünk az év egyik legvarázslatosabb időszakához, az adventhez. Szeretnénk, ha a várakozás izgalmát együtt élhetnénk át, ezért idén is egy különleges, meglepetésekben gazdag Adventi Kalendáriummal készültünk.

Lépj be a Lidl Adventi Kalendáriumába és nyiss a meglepetésekre!

Az ünnepi ablakok többek között értékes tárgynyereményeket, a Lidl legújabb kiadású, „Már megint segít a Séf!” c. szakácskönyvét és Lidl-utalványkártyát is rejtenek.
Sőt, a nyitások után nem csak érdekes és humoros tudnivalók várnak rád a karácsony jegyében, de akár 2020. évi szakácskönyvünk egy-egy receptjét is megismerheted!

Nyiss ki minden nap egy ablakot és legyél te a szerencsés nyertes! Megéri minden nap visszajönni, hiszen napi nyereményeink mellett minden héten egy kiemelt, heti nyeremény is gazdára talál majd!
Ha pedig kíváncsi vagy pontosan mit is nyerhetsz, a Nyeremények menüpont alatt megtalálhatod.

Mindemellett nyitásaiddal mások ünnepét is szebbé teheted!
A Lidl Magyarország december 1. és 15. között minden egyes kinyitott ablak után 50 ft-ot adományoz rászoruló családoknak, hogy mindannyiunk ünnepe szebb lehessen!

Kérjük egyedi felhasználónevet adj meg, és ne a saját neved!
Kérjük, adj meg egy valós e-mail címet
Kérjük olyan jelszót adj meg, ami legalább 8 karakter hosszú, legalább egy nagybetűt és egy számot tartalmaznia kell, illetve egyet az alábbi különleges karakterekből: - _ stb.
Kérjük, fogadd el a játékszabályzatot
Kérjük, fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot
Kérjük, add meg e-mail címed
Kérjük, add meg jelszavad