Lidl felelős kirakós

Eltelt egy újabb év, közeleg a szeretet ünnepe, a közös főzőcskézések és meghitt családi vacsorák időszaka. Ebből az apropóból játékot indítunk minden konyhatündérnek, hobbiséfnek, madárétkű ínyencnek és nagyétkű gourmet-nak egyaránt:

A nyerő recepteket most tálcán kínáljuk neked!

Ismerd meg a Lidl kedvenc karácsonyi fogásait, és találd meg a hiányzó hozzávalókat! Ne aggódj, segítséget is kapsz – és persze hasznos tippeket a karácsonyi menü összeállításához.

A Játékhoz először válassz ki 3 ételt a Lidl karácsonyi menüsorából, aminek ismered a receptjét. Most jön a turpisság! Szórakozott kuktánk minden receptből kihagyott néhány fontos hozzávalót, így a te feladatod a hiányzókat megtalálni a lentebb található bevásárlólistában, méghozzá receptenként 3 db-ot. Ha jól dolgoztál és helyesen oldottad meg mind a 3 feladványt, sorsoláson veszel részt, amelyen 10 db, egyenként 10 000 Ft értékű Lidl utalványkártyát sorsolunk ki! Ezt jól kifőztük, ugye?

Kérjük, add meg a regisztrációkor használt e-mail címed
Kérjük, add meg jelszavad
Elfelejtettem a jelszavam
Kérjük egyedi felhasználónevet adj meg, és ne a saját neved!
Kérjük, add meg e-mail címed (18. év alatti felhasználó esetén a törvényes képviselő (szülő, gondviselő) e-mail címe)
Kérjük olyan jelszót adj meg, ami legalább 8 karakter hosszú, legalább egy nagybetűt és egy számot tartalmaz, illetve egyet az alábbi különleges karakterekből: ?,!,%,/,_, $
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, fogadd el a játékszabályzatot
Kérjük, fogadd el az Adatvédelmi szabályzatot